sâmbătă, 1 mai 2021

Salsa de ajo italiano y jitomate



Ingrediente

  • 45g usturoi, italian, decojit
  • 60 g ulei de măsline
  • 350 g roșie, tăiată în sferturi
  • 2 vârfuri de oregano uscat
  • 1 ramură de busuioc
  • ½ linguriță sare fină


Pregătirea

  1. Așezați usturoiul italian, uleiul de măsline într-un vas de amestecat, tocați  5 sec / viteza 4 și gătiți  10 min / Varoma / viteza 0,5 fără a pune paharul pe capac.
  2. Adăugați roșii și oregano, amestecați 8 sec / viteza 10 .
  3. Adăugați busuioc și sare, gătiți  10 min / Varoma / viteza 1 înlocuind paharul cu coșul.
  4. Se toarnă într-un recipient etanș, se lasă să se încălzească și se dă la frigider până la utilizare.

 


https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r137896

Ingredients

  • 45 g de ajo, italiano, pelado
  • 60 g de aceite de oliva
  • 350 g de jitomate, cortado en cuartos
  • 2 pizcas de orégano seco
  • 1 rama de albahaca
  • ½ cdita de sal fina


Preparation

  1. Coloque en el vaso el ajo italiano, el aceite de oliva, pique 5 seg/vel 4 y cocine 10 min/Varoma/vel 0.5 sin colocar el cubilete sobre la tapa.
  2. Añada el jitomate y el orégano, licue 8 seg/vel 10.
  3. Añada la albahaca y la sal, cocine 10 min/Varoma/vel 1 sustituyendo el cubilete por el cestillo.
  4. Vierta en un recipiente hermético, deje templar y guarde en refrigeración hasta su uso.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu