Ingrediente
- 45g usturoi, italian, decojit
- 60 g ulei de măsline
- 350 g roșie, tăiată în sferturi
- 2 vârfuri de oregano uscat
- 1 ramură de busuioc
- ½ linguriță sare fină
Pregătirea
- Așezați usturoiul italian, uleiul de măsline într-un vas de amestecat, tocați
5 sec / viteza 4 și gătiți10 min / Varoma / viteza 0,5 fără a pune paharul pe capac. - Adăugați roșii și oregano, amestecați
8 sec / viteza 10 . - Adăugați busuioc și sare, gătiți
10 min / Varoma / viteza 1 înlocuind paharul cu coșul. - Se toarnă într-un recipient etanș, se lasă să se încălzească și se dă la frigider până la utilizare.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r137896
Ingredients
- 45 g de ajo, italiano, pelado
- 60 g de aceite de oliva
- 350 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pizcas de orégano seco
- 1 rama de albahaca
- ½ cdita de sal fina
Preparation
- Coloque en el vaso el ajo italiano, el aceite de oliva, pique
5 seg/vel 4 y cocine10 min/Varoma/vel 0.5 sin colocar el cubilete sobre la tapa. - Añada el jitomate y el orégano, licue
8 seg/vel 10 . - Añada la albahaca y la sal, cocine
10 min/Varoma/vel 1 sustituyendo el cubilete por el cestillo. - Vierta en un recipiente hermético, deje templar y guarde en refrigeración hasta su uso.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu