Ingrediente:
- 250 de grame de piscoturi (sau un blat de tort de vanilie cu diametrul de 24 cm)
crema de vanilie cu mascarpone:
- 500 ml. lapte
- 1 ou întreg sau 2 gălbenușuri
- 30 de grame de amidon din porumb
- 50 de grame de zahăr
- 3 plicuri de zahăr vanilat
- 1 praf bun de sare
- 10 grame de gelatină granulată
- 250 de grame de mascarpone
jeleul de vișine:
- 600 de grame de vișine, cântărite fără sâmburi (congelate, din compot sau proaspete)
- 140 de grame de zahăr
- 30 de grame de amidon din porumb
finisare și decor:
- 400 de grame de smântână pentru frișcă cu minimum 30% grăsime
- 30 de grame de zahăr pudră vanilat
- 50 de grame de crocant de alune sau fulgi de migdale rumeniți ușor
- 16 cireșe confiate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu