Ingredients
- 600 g cartofi făinoși, curățați, tăiați felii (0.5 cm)
- 400 g legume (ex. dovleac, morcovi, țelină rădăcină, cartofi dulci, mazăre, conopidă, broccoli), tăiate felii (0.5 cm) dacă e nevoie (vezi recomandarea)
- 1 - 1 ¼ linguriță sare
- 350 g lapte
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 1 priză nucșoară, măcinată
Preparation
- Montați fluturele de amestecare. Puneţi în bol cartofii, legumele, sarea laptele şi untul şi fierbeţi 25-30 min./98°C/viteza 1, punând coşul de înăbuşire pe capac, în locul paharului de măsurare, pentru a evita stropirea.
- Scoateţi fluturele de amestecare. Adăugaţi nucşoara, puneţi paharul de măsurare în locaşul său şi reglaţi 30 sec./viteza 4. Serviți fierbinte.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r154043
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu