luni, 17 mai 2021

Spanac cu cartofi la cuptor


 

Ingrediente:


 4 portii 



Preparare



  •  Mai intai fierbi cartofii in coaja, pana poti infige o furculita in ei, apoi ii cureti si ii tai rondele subtiri. Intr-o tigaie, pui 2 linguri de ulei si calesti cateva minute ceapa tocata, ardeiul taiat cubulete mici si spanacul.
  •  Apoi adaugi jumatate de pahar de apa si lasi cam 15 minute la fiert, condimentezi cu piper si sare. Pui compozitia intr-o strecuratoare sa se scurga zeama lasata de spanac, amesteci cu branza feta maruntita.
  •  Intr-un vas de yena pui celelalte 2 linguri de ulei si formezi 2 floricele sau ce alta forma doresti din rondelele de cartofi.
  •  Presari catitati egale de parmezan ras pe fiecare in parte, apoi asezi spanacul si dai la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute.
  •  La urma presari cate un varf de boia si poti pune si cate-o lingura de smantana. Mancarea-i mai gustoasa cat este calda.




https://www.petitchef.ro/retete/felul-principal/spanac-cu-cartofi-la-cuptor-fid-1367911

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu