Ingrediente:
4 portii
Preparare
- Mai intai fierbi cartofii in coaja, pana poti infige o furculita in ei, apoi ii cureti si ii tai rondele subtiri. Intr-o tigaie, pui 2 linguri de ulei si calesti cateva minute ceapa tocata, ardeiul taiat cubulete mici si spanacul.
- Apoi adaugi jumatate de pahar de apa si lasi cam 15 minute la fiert, condimentezi cu piper si sare. Pui compozitia intr-o strecuratoare sa se scurga zeama lasata de spanac, amesteci cu branza feta maruntita.
- Intr-un vas de yena pui celelalte 2 linguri de ulei si formezi 2 floricele sau ce alta forma doresti din rondelele de cartofi.
- Presari catitati egale de parmezan ras pe fiecare in parte, apoi asezi spanacul si dai la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute.
- La urma presari cate un varf de boia si poti pune si cate-o lingura de smantana. Mancarea-i mai gustoasa cat este calda.
https://www.petitchef.ro/retete/felul-principal/spanac-cu-cartofi-la-cuptor-fid-1367911
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu