Ingredients
- 600 g suc de mere
or 600 g cidru de mere - 2 linguri amidon de porumb
- 40 g zahăr
- 2 ouă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 200 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1 măr roșu, tăiat felii subțiri
Preparation
- Puneți în bol sucul de mere și amidonul de porumb și amestecați
15 sec./viteza 4 . - Adăugați zahărul și ouăle, apoi fierbeți
7 min./100°C/viteza 3 . Transferați crema într-un castron adânc, acoperiți cu folia alimentară și lăsați-o să se răcească. Spălați și ștergeți bolul de mixare. - Adăugați zeama de lămâie în crema răcită și amestecați ușor.
- Montați fluturele de amestecare. Puneți în bol frișca lichidă și bateți:
viteza 3 , până când obțineți consistența dorită de frișcă bătută. Scoateți fluturele de amestecare. - Cu ajutorul unei spatule de patiserie, încorporați ușor frișca în cremă, cu mișcări de jos în sus (prin răsturnare). Acoperiți vasul cu folie alimentară și puneți-l la rece, în frigider timp de 2 ore.
- Serviți cu felii de măr.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r678301
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu