duminică, 2 mai 2021

Salata cu spanac, piept de pui si radacina de telina

 


Ingrediente

300 g piept de pui

100 g de radacina de telina

250 g rosii

200 g de castraveti

100 g de spanac

 

Pentru dressing

5 linguri ulei de masline

1 lingurita radacina de ghimbir ras 

50 ml suc de lime

sare si piper

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe pana devine fraged, aproximativ 20 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se taie felii.

 


 

Rosiile si castravetii se taie marunt, radacina de telina se da pe razatoare. 

 


 

Cum se prepara dressingul:

Intr-un bol se combina uleiul, sucul de lime si ghimbirul. Se condimenteaza cu sare si piper.

 Ingredientele pentru salata se pun intr-un bol mare, se stropesc cu dressing si se amesteca.

 


 

Salata este gata!

 




https://jurnalderetete.md/salate/salata-cu-spanac-piept-de-pui-si-radacina-de-telina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu