luni, 10 mai 2021

Gris

 


Ingrediente

  • 1000 g de lapte
  • 100 - 120 g gris, instant
  • 25 g zahăr


O metodă de pregătire

  1. Pune-te pe fluture. Se toarnă laptele în vasul de amestecare, se adaugă griș și zahăr și se încălzește 11 min / 90 ° C / viteză 2 .
  2. Serviți grișul după preparare sau după ce s-a răcit.

Sfaturi și sugestii

  • Grișul poate fi servit cu suc de zmeură sau presărat cu scorțișoară.
  • Zaharul poate fi inlocuit cu miere sau sirop.
  • Cantitatea de gri depinde de consistența pe care dorim să o obținem.
  • Puteți adăuga 1 linguriță de zahăr vanilat fabricat în TM sau 2 lingurițe de zahăr vanilat și 1 linguriță de unt.



https://cookidoo.pl/recipes/recipe/pl/r56864

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu