vineri, 3 aprilie 2020
Cocktail cu capsuni si vin spumant la Thermomix TM6
Ingrediente:
150 g cuburi de gheață
150 g căpșuni
80 g suc de portocale
1½ lingură apă de trandafir
1 sticlă de vin spumant (750 ml)
Preparare:
Puneți cuburi de gheață în vasul de amestecare și tocați timp de 5 secunde / nivelul 10 .
Se adaugă căpșunile, sucul de portocale și apa de trandafir, se amestecă spumă timp de 15 secunde / nivelul 10 , se întinde pe 8 pahare de șampanie, se umple cu vin spumant și se servește imediat.
Sugestii și sfaturi:
Puneți 1 cub de gheață în fiecare pahar de șampanie, în care este înghețat 1 mică petală de trandafir neinspirabilă.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r106868
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu