miercuri, 1 aprilie 2020
Butternut Squash Macaroni și brânză
ingrediente
2 o brânză de parmezan, tăiată în bucăți (½ in.)
7 oz brânză cheddar, tăiată în bucăți (½ in.)
28 oz apă
Dovlecei de 14 oz butternut, tăiat cub (½ in.)
12 ½ - 16 oz macaroane
14 oz lapte
1 oz unt nesalțit
½ lingură de sare, sau după gust
¼ lingură de piper negru măcinat, sau după gust
2 ciuperci nucsoara macinata
1 oz făină universal
preparare
Puneți parmezanul și brânza cheddar în vasul de amestecare și răciți 8 sec / viteza 7 . Transferați într-un bol și dați deoparte.
Puneți apa în vasul de amestecare. Introduceți coșul de fierbere și cântăriți în dovlecei. Abur 22 min / Varoma / viteza 2 . Îndepărtați coșul de fierbere, aruncați apa aburită, transferați dovlecelul într-un bol mare și acoperiți pentru a păstra cald.
Pe aragaz, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului minus 1-2 minute, apoi adăugați în vas cu dovlecei. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 ° F și începeți să faceți sos de brânză.
Puneți lapte, unt, sare, piper, nucșoară, făină și brânză rasă rezervată de 5,5 oz în vasul de amestecare și gătiți 7 min / 195 ° F / viteză 3 . Verificați asezonarea și ajustați-vă după gust.
Turnați sosul peste paste și dovleceii și amestecați bine pentru a combina. Transferați într-un vas rezistent la cuptor și presărați cu brânză rămasă. Se coace 20-25 de minute (375 ° F) până se coace și se rumenesc deasupra. Se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r109420
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu