Ingrediente:
120 g de jeleuri, (vezi sfatul)
300 g lapte
80 g zahăr
200 g smântână, min. 30% grăsime
2 ouă
4 gălbenușuri de ou
Preparare:
Puneți licorice în vasul de amestecare și tocați timp de 15 secunde / nivelul 10 .
Adăugați laptele și zahărul, înmuiați 4 min / 95 ° C / nivelul 1 , piureul 1 min / nivelul 9 și lăsați să se răcească 5 minute.
Adăugați smântâna, ouăle și gălbenușul de ou, bateți 6 minute / 75 ° C / nivelul 3 , turnați într-un bol plat și congelați cel puțin 8 ore.
Scoateți gheața din congelator, lăsați-o să se dezghețe timp de 5-10 minute, se aruncă din vas pe o placă de lemn și se taie în cuburi (2-3 cm) cu un cuțit mare. Puneți cuburi de gheață în vasul de amestecare și folosiți spatula pentru a le toca timp de 30 de secunde / nivelul 7 și împingeți-le în jos cu spatula.
Amestecați din nou înghețata cu spatula timp de 40 de secunde / nivelul 7 . Dacă este necesar, lăsați gheața să se solidifice în congelator timp de jumătate de oră sau serviți imediat.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r83312
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu