miercuri, 1 aprilie 2020

Paste cu sos de fenicul și roșii la Thermomix TM6


Ingrediente:

20 de grame de ulei
400 de grame de fenicul, tubercul, feliat (1-2 cm), păstrează frunzele de fenicul în formă de evantai
1 linguriță de semințe de fenicul
60 de grame de ceapă, jumătate, apoi feliate (5 mm)
20 de grame de zahăr
400 de grame de roșii tocate într-o conservă
20 de grame de pastă de roșii
100 de grame de apă
1 linguriță de sare
L lingurițe de piper negru măcinat
L lingurita pasta de condimente vegetale
2 picături de reducere a balsamului
350 de grame de paste (de exemplu, penne)
30 de grame de nuci de pin
125 de grame de bile mici de mozzarella, picurate, tăiate în jumătate

Preparare:

Pune ulei, 250 de grame de fenicul, semințe de fenicul și ceapă într-un vas de amestecare. Puneți capacul de protecție al bolului de amestec și începeți programul de prăjire la temperatură înaltă High.
Adăugați 150 de grame de fenicul, zahăr și așezați capacul protector pe capacul vasului de amestecare. Porniți programul de prăjire maro Temperatură ridicată .
Adăugați roșiile tocate,
pastă de roșii, apă, sare, piper, pastă pentru condimente vegetale, reducere balsamică și se gătește 12 min / 100 ° C /  / viteză 0,5. Între timp, gătiți pastele într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, așa cum este indicat pe ambalaj. Uscați într-o tigaie pe o farfurie ușor caldă de nuci de pin. Se amestecă ocazional până se prăjesc până se rumenesc.
Puneți pinii deoparte și lăsați să se răcească.
Se strecoară pastele prin bolul Varoma și se transferă într-un bol mare. Umpleți sosul de roșii cu fenicul, adăugați-l în vasul de paste și amestecați. Decorați cu bile de mozzarella, nuci de pină prăjite și frunze de fenicul în formă de evantai. Serviți imediat.

https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r496503

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu