Preparare:
Baza cu biscuiti:
30g unt
100g biscuiții digestivi
40g nuci
20g zahărul brun
zdrobiți 10 sec / viteză 7
Puneti compozitia de biscuit in 6 borcane
Presati compozitia din borcane.
Puneti borcanele la cuptor
12min. la 140°C
Împărțiți amestecul de bicuiti în 6 borcane de sticlă (6 x 8 cm).
Folosiți o lingură sau degete pentru a apăsa amestecul de firimituri în jos.
Crema
400g crema de brânză
100g smântână
80g zahăr pudră
30g zahăr vanilat
0,5g sare
2 ouă
în vasul de amestecare
amestecați 1 min / viteză 4 .
Turnati compozitia in borcane.
puneti borcanele la cuptor
La cuptor: 40 min / 140°C
crema va avea tendinta sa crape la suprafata, daca temperatura e prea mare
Dulceata
300 g zmeura congelata
60 g zahăr
2 g gel fix 3in1
gătiți 25 min / 100 ° C / viteza -lingura- fara capacul mic
Turnați umplutura de cheesecake peste baza de pesmet în borcane de sticlă. Acoperiți borcanele cu hârtie sau capace umede, bine umplute și introduceți în vasul Varoma. Curățați și uscați vasul de amestecare.
Plasați apa în vasul de amestecare, puneți Varoma în poziție, asigurați capacul Varoma și abur 22 min / Varoma / viteză 1 . Îndepărtați Varoma și lăsați deoparte acoperite să se răcească. Aruncați apa și continuați cu topping.
creștet
Puneți fructele roșii și zahărul în vasul de amestec și gătiți 11 min / 100 ° C / viteza 1 . Topiți fiecare cheesecake cu 2 lingurițe de fructe de boabe. Lăsați cheesecakes-ul să se răcească complet, apoi puneți-l la frigider pentru cel puțin 2 ore și serviți la rece.
Articole utile:
borcan de sticlă (6 x 8 cm), hârtie de copt, frigider
Sugestii și sfaturi:
Pentru a face propriul zahăr vanilat, vă rugăm să consultați rețeta din The Basic Cookbook .
- După ce sunt răcise complet, aceste cheesecakes pot fi congelate pentru a fi servite mai târziu.
- În loc de borcane, folosiți pahare mici de băutură rezistente la căldură sau căni de cafea.
Adăugați arome în umplutură (de exemplu, coaja de la o lămâie sau var, ½ linguriță de scorțișoară măcinată ).
- Pentru o versiune fără nuci, omiteți nuci și folosiți biscuiți 60 g.
- Pentru o versiune mai ușoară, omiteți baza de pesmet.
- În loc de fructe de padure fierte, se adaugă fructe proaspete de sezon, sos de caramel sau ganache de ciocolată.
https://cookidoo.international/recipes/recipe/en/r156364
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu